ILMOITTAJAN OPAS

Tankotanssin maailma listaa tankotanssiin, ilma-akrobatiaan, akrobatiaan (esim. käsinseisonta) ja kehonpainoharjoitteluun liittyviä harrastuspaikkoja ja tapahtumia.

Sivustolla ilmoittaminen edellyttää rekisteröitymistä. Voit rekisteröityä osoitteessa www.tankotanssinmaailma.com/liity/. Käytä kutsukoodia YRITYS.

Ilmoittaminen on maksutonta.

Miten pyydän muokkausoikeudet jo listalla olevaan yritykseen tai tapahtumaan?

1. Rekisteröidy sivustolle
2. Etsi haluamasi yritys ja klikkaa linkkiä “Sinun yrityksesi?” ilmoituksen vasemmassa reunassa. *
3. Täytä avautuvaan ikkunaan yhteystietosi ja asemasi yrityksessä.
4. Saat sähköpostilla vahvistuslinkin.
5. Hakemuksen vahvistamisen jälkeen voit muokata yrityksen tietoja normaalisti.

* Jos linkki ei ole näkyvissä, joku on jo hakenut tämän ilmoituksen omistajuutta. Ota tarvittaessa yhteys ylläpitoon nanna@tankotanssinmaailma.com.

Miten lisään uuden yrityksen tai tapahtuman?

Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittaa uuden yrityksen tai tapahtuman.

Lisää uusi harrastuspaikka
Lisää uusi tapahtuma

Voit kirjoittaa tiedot itse tai hakea paikan/tapahtuman tiedot syöttämällä facebook-sivun tain eventin osoitteen ja klikkaamalla tuo tiedot. Järjestelmä hakee facebookista automaattisesti sivun tai tapahtuman kuvauksen, nimen, osoitetiedot ja ajankohdan.

Voit ilmoittaa myös yrityksiä ja tapahtumia, joita et itse omista, mutta joiden uskot kiinnostavan sivuston kävijöitä. Muista tällöin merkitä ei kohtaan “Oletko organisaation virallinen edustaja?”

Kirjoita yrityksen tai tapahtuman kuvaukseen selkäesti mistä on kyse. Yritysten kuvauksessa on suositeltavaa kertoa ainakin tarjoaako yritys ohjattua opetusta ja mitä lajeja yritys tarjoaa. Kuvauksen loppuun kannattaa vielä kirjoittaa kaikista oleellisista sanoista hakusanalistaus, esim.
“Hakusanat: tankotanssi, käsinseisonta, lapsille, aikuisille”

Uudet ilmoitukset jaetaan automaattisesti Tankotanssin maailman facebook-sivulle.

Sivuston ylläpidolla on oikeus poistaa ilman ilmoitusta sellaiset yritykset ja tapahtumat, joita se ei koe sivustolle sopiviksi.

Miten voin muokata ilmoituksen tietoja?

Voit muokata voin omia ilmoituksiasi. Muokkaaminen tapahtuu klikkaamalla “Muokkaa tätä ilmoitusta” ilmoituksen vasemmasta reunasta.

Jos et näe linkkiä, katso kohta “Miten pyydän muokkausoikeudet jo listalla olevaan yritykseen tai tapahtumaan?”