Viihde

Tankotanssi ja feminismi

No Older Articles
Ei uudempia artikkeleita
Keskustelu
Comments (2)
  1. Nanna Nanna sanoo:

    Hyvä pointti Ella! Väkivalta on tosiaan ongelma myös monilla muilla aloilla ja onneksi siitä puhuminen on pikkuhiljaa vapautunut. Osut myös täysin nappiin tässä työn pakollisuudessa. Aika harva mun tuttavapiirissä tekee työtä, josta todella nauttii ja jota aidosti ja oikeasti halua tehdä muutenkin kuin pakon ja rahan tarpeen edessä. En toki ole sitä mieltä, että mol.fi pitäisi alkaa välittää seksialan työpaikkoja ja niiden vastaanottaminen tulisi pakolliseksi kaikille työttömille humanisteille. Mun silmissä se on kuitenkin ammatti siinä missä mikä tahansa muu myynti- ja asiakaspalvelutyö.

  2. ella sanoo:

    Hyvä teksti! Ehkä haluaisin lisätä sen, että suurin osa niistä jotka tekee seksityötä on siirtolaisia, joilla ei ole mahdollisuutta saada sitä sosiaaliturvaa ja lisäksi sekin alkaa olla aika matala, joten sitä taloudellista pakkoa ei pidä vähätellä. Sen sijaan täytyy huomata että suurin osa kaikkia töitä tekevistä kokee jonkinasteista pakkoa, ruoka on ostettava, vuokra maksettava (kiitos kapitalismi), mutta jostain syystä pakko nostetaan esiin vain kun puhutaan seksityöstä. Jos miettii kuinka paljon väkivaltaa asiakkaiden taholta kohtaa vaikka lähihoitajat, joista iso osa naisia.. Todellakin tarttuminen vain siihen erotiikka-alaan tässä suhteessa on tekopyhää eikä auta niitä jotka kohtaa väkivaltaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *